VI VÄXER TILLSAMMANS

KARRIÄR

Our vision

Att vara den främsta digitala partnern för företag som vill maximera sin online närvaro.

Making an Impact

Vi vill skapa nya innovativa lösningar tillsammans med marknaden.

Company Culture

Tillåt, ansvar och utveckling är våra prioiteringar.

Vill du vara en del av ett dynamiskt och passionerat team som strävar efter att skapa innovativa digitala lösningar för kunder runt om i världen? Då kanske en karriär på Digivance är precis vad du letar efter.

Vi söker ständigt efter talangfulla och engagerade individer som vill utvecklas och göra en verklig skillnad i vår organisation. Hos oss på Digivance kommer du att arbeta med spännande projekt och ha möjlighet att växa både personligt och professionellt.

Vad gör oss unika? Vi är en snabbväxande digital byrå som erbjuder en rad olika tjänster, från brand design till SEO och sociala medier. Vårt mål är att skapa kreativa och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att öka sin synlighet och tillväxt online. Och för att göra det, tror vi på att sätta våra anställdas välbefinnande och utveckling i första hand.

Vi är stolta över att ha en arbetsmiljö som bygger på samarbete, respekt och öppenhet. Vi värdesätter våra anställdas olika tankar och idéer för att skapa projekt och ledare verksamheten framåt

Om du trivs i en snabbt föränderlig miljö och är ivrig att lära dig nya saker, då är en karriär på Digivance rätt för dig. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig bättre. Sök idag och låt oss tillsammans bygga en framgångsrik och givande karriär.