VÅRA TJÄNSTER

VAD SAKNAR DITT FÖRETAG?

Brand Design

 • Skapa en stark visuell identitet som sticker ut.
 • Differentiera ditt varumärke minnesvärt
Lär dig mer

Brand design är processen att skapa en unik image och identitet för ett företag, varumärke eller produkt. Genom att använda visuella element som logotyper, färger och typsnitt, kan man skapa en stark och igenkännbar varumärkesidentitet.

En väl utformad brand design kan hjälpa företag att sticka ut från konkurrenterna, öka varumärkeslojaliteten och bygga en trovärdig och professionell image. Genom att arbeta med erfarna designers och strateger kan företag skapa en brand design som kommunicerar deras värderingar och mål på ett tydligt och kraftfullt sätt.

Social Media Management

 • Öka online-närvaro och nå din målgrupp effektivt.
 • Kreativt innehåll som engagerar din publik.
Lär dig mer

Sociala medier är en viktig del av dagens företagsstrategi. Det handlar om att skapa en online-närvaro på olika sociala plattformar för att nå ut till en större publik, bygga relationer och skapa lojalitet. Sociala medier ger också möjlighet att kommunicera direkt med kunder, samla feedback och skapa engagemang kring varumärket.

Genom att använda sociala medier kan företag nå ut till en bredare målgrupp, driva trafik till sin webbplats och öka försäljningen. Det är en kostnadseffektiv metod att nå ut till potentiella kunder och bygga varumärkesmedvetenhet på en global skala.

Audience Analytics

 • Förstå din publik och deras beteenden
 • Identifiera insikter för din marknadsföring
Lär dig mer

Audience Analytics är en metod för att analysera ditt varumärkes publik och få värdefull information om deras beteende och preferenser. Genom att analysera data om dina kunder kan du förbättra marknadsföringsstrategin och anpassa innehållet på din webbplats till din målgrupp.

Detta kan öka kundlojaliteten och förbättra din försäljning. Audience Analytics är en viktig del av en digital marknadsföringsstrategi och hjälper dig att bättre förstå dina kunder och deras behov.

Search Engine Optimization

 • Öka synligheten och rankningen i sökmotorer
 • Optimera med relevanta sökord för mer trafik
Lär dig mer

Sökmotoroptimering (SEO) är en strategi för att öka synligheten av en webbplats i sökmotorernas resultat. Genom att optimera webbplatsens innehåll och struktur kan man öka sannolikheten för att en sökmotor kommer att visa din webbplats högre upp i sökresultaten.

Detta kan öka antalet besökare till din webbplats och därmed öka försäljningen. SEO är en viktig del av en digital marknadsföringsstrategi och är avgörande för att öka företagets synlighet på nätet.

Copywriting

 • Skriv engagerande och övertygande texter
 • Differentiera ditt varumärke genom en unik röst.
Lär dig mer

Copywriting är konsten att skriva text som säljer. Det handlar om att skapa engagerande och övertygande innehåll som lockar potentiella kunder att agera. Genom att arbeta med copywriting kan företag öka sin konverteringsgrad och förbättra sin marknadsföring.

En välformulerad text som riktar sig till en specifik målgrupp kan göra en stor skillnad för företagets framgång. Genom att använda rätt sökord och optimalisera texten för sökmotorer kan man även förbättra sin synlighet online och dra till sig fler kunder.

Webdesign

 • Skapa en responsiv och användarvänlig hemsida
 • Differentiera ditt varumärke med en unik design
Lär dig mer

Webdesign är processen att skapa och planera utformningen av en webbplats, inklusive layout, färgscheman, typografi och bildval. En professionellt utformad webbplats är en viktig faktor för att locka besökare och hålla dem kvar på din sida.

Det är också viktigt att webbplatsen är användarvänlig och enkel att navigera för att göra det lätt för besökare att hitta den information eller produkter de söker.

En professionell webbdesigner kan hjälpa till att skapa en webbplats som speglar ditt varumärke och ger ett professionellt intryck på dina kunder.

Email Marketing

 • Skicka anpassade e-postmeddelanden
 • Öka öppnings- och klickfrekvensen 
Lär dig mer

Email marketing är en digital marknadsföringsstrategi som innebär att man skickar ut e-post till kunder och potentiella kunder för att marknadsföra produkter och tjänster.

Detta kan vara ett effektivt sätt att marknadsföra och upprätthålla kontakt med befintliga kunder och öka medvetenheten om nya produkter eller tjänster. Genom att använda datainsamling och analys kan du också anpassa din e-postmarknadsföring till din målgrupp och öka effektiviteten.

En väl utformad e-postmarknadsföringskampanj kan hjälpa dig att öka försäljningen och förbättra kundlojaliteten.

Digivance mobiler

We Make it Easy to Connect With Users On Every Platform

Det skall inte vara svårt att nå ut till alla, genom att använda sig utav dem olika tjänsterna som vi erbjuder på Digivance kommer ni att öka er digitala näravo.

Vi vill underlätta för er och ge er både verktygen, kunskapen och arbetskraften för att nå era mål!